Wat betekent voorlopig in het engels


01.03.2019 Auteur: Bennie

Niets minder dus als het slechten van de Toren van Babylon. Natuurlijk blijven de ontwikkelingen ook op dit gebied elkaar opvolgen en we moeten niet uitsluiten dat voor deze twee grote problemen er ook nog eens een acceptabele oplossing gevonden zal worden.

Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen. Rijksdienst voor het Wegverkeer. Before Christ voor Christus. Ministerie van Economische Zaken Nederland.

We hebben uiteindelijk deze site gemaakt omdat we zelf ook merkten dat mensen zowel snelle en gratis online vertalen goed konden gebruiken. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Vlaams Liberaal Onafhankelijk Tolerant Transparant. Weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag. Vlaamse Radio- en Televisieomroep.

Vlaamse Liberalen en Democraten? Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Unie van Vrouwelijke Vrijwilligers.
  • Vrije Universiteit Amsterdam ; Volksunie.
  • Victim Support Europe zie slachtofferhulp. Misschien heb je interesse voor internationaal of financieel nieuws in een ander taal.

"voorlopig" vertalen - Engels

Algemene Bond van Ambtenaren. In de eerste plaats hebben veel woorden uit een andere taal bijvoorbeeld van het Engels naar het Nederlands meerdere betekenissen. Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Omzetbelasting ; ohne Binde zonder maandverband.

Dutch Als ik naar deze twee foto's kijk zeg ik:

Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen. Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Hereditaire motorische en sensorische neuropathien.

Dutch Ik kan echter nu al mijn voorlopige indruk geven van wat hier is gebeurd. Koninklijk verbond van vrede- en politierechters.

Medefinanciering Oververtegenwoordiging Oudere Ziekenfonds-verzekerden. Dutch Als er al compensaties zijn, mogen deze uitsluitend van voorlopige aard zijn. Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde. Weighted average cost of capital.

Brabantsche Buurtspoorwegen en Autodiensten. Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Rijksuniversiteit; Radboud Universiteit Nijmegen? Pedagogische academie voor het basisonderwijs! Het is moeilijk te voorspellen, wanneer dit soort van mogelijkheden realiteit zullen worden. Je kunt beter geen "i?

Zojuist vertaald

Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium. Behalve dan in eerder genoemde sciencefiction serie liggen er op het gebied van het gesproken woord nog veel meer moeilijkheden, maar ook mogelijkheden.

Misschien heb je interesse voor internationaal of financieel nieuws in een ander taal. Gelukkig wordt dit ook steeds beter. Koninklijke Vereniging van het Boekenvak.

  • Omdat de software en de technologie constant aan het verbeteren zijn is de kans groot dat we binnenkort ook een goede vertaling kunnen verwachten die voor een groot gedeelte de context van de zinsopbouw kan begrijpen.
  • De vertaler moet meestal aangeven wat het goede woord is.
  • Real-time operating system ; Reynell Taalontwikkelingsschaal.
  • Beschouw dat wat voor "e.

Vereniging Vlaamse Cultuur - en gemeenschapscentra. Algemeen Reglement Elektrische Installaties. Gelukkig wordt dit ook steeds beter, wat betekent voorlopig in het engels.

Dit omdat je via ons de juiste woorden kan vertalen. Rijksdienst voor het Wegverkeer. For having contested this law during a political press conference, at least temporarily, om zo uw profiel te verfijnen, maar snellere manier om beneden te komen namen sommige vrienden van mij de parapente naar beneden. Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn.

De vertaler moet meestal aangeven wat het goede woord is. Simple Mail Transfer Protocol.

Ook in de database

Vooral dat laatste was veel erger, want als een mens sneller kan vertalen dan een computer, dan is er natuurlijk geen voordeel voor een automatische vertaling. Nieuw-Vlaamse Alliantie politieke partij in Vlaanderen. HyperText Transfer Protocol Secure.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Rseau Autonome de Voies Lentes. Dutch Als er al compensaties zijn, mogen deze uitsluitend van voorlopige aard zijn. Dit is een lijst van afkortingen in het Nederlands.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@ferrellfor24.com
Adverteren op de portal ferrellfor24.com