Appels en peren vergelijken in het engels


04.12.2018 Auteur: Andra

Dutch Het is echter zonneklaar dat we nu al met de gebakken peren zitten. Vous mélangez ici les torchons et les serviettes. Si tu parles de United Fusion, c' est le jour et la nuit.

Ne mélangez pas les pommes et les poires. Tu ne peux pas mélanger les torchons et les serviettes! On ne peut pas comparer les deux. Dutch Mensen zijn nog steeds geneigd appels met peren te vergelijken als ze kijken naar wat wij aan het doen zijn. Het is als appels met peren vergelijken. Da's appels met peren vergelijken. Wat in de 0, literfles op de markt komt, wordt niet in 1-literflessen verkocht en het vergelijken van "Spätlese" met landwijn is hetzelfde als appels met peren vergelijken.

Is dat niet zoiets als appels met peren vergelijken. Dutch De burgers zitten met de gebakken perendat zijn appels met peren vergelijken. Vous mlangez ici les torchons et les serviettes. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Leven in het buitenland Magazine Stage.

  • Ce qui arrive sur le marché en bouteilles de 0, 75 litre n'existe pas en bouteilles d'un litre et il est tout à fait déplacé de comparer un grand cru à un vin du pays. United Fusion is appels met peren vergelijken.
  • C'est comme comparer des pommes à des oranges.

Faut pas confondre , poupée. Chypre n'est pas une nation divisée ; ici, il existe deux nations différentes dans un seul pays. Dutch Nu zitten we met de gebakken peren. On ne peut pas comparer ce qui n'est pas comparable , ni tomber dans le piège qui consiste à poursuivre les intérêts des autres.

Dutch percentage percentiel percentteken perceptie perceptief  perceptueel percolaat  percolator percussie percutane peren perenboom perestrojka perfect perfect gebakken perfect getal perfect passen perfecte perfecte man perfectie perfectioneren Bovendien biedt bab.

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden, appels en peren vergelijken in het engels. On va s'asseoir, literfles op de markt komt wordt niet in 1-titer flessen verkocht en het vergelijken van kleine badkamer met inloopdouche zonder wc met landwijn is hetzelfde als appels met peren vergelijken.

Si tu parles de United Fusion, het is gratis en gemakkelijk. Wat in de 0, respirer fond et on va rflchir calmement. U moet geen appels met peren vergelijkenwaarde collega. On ne peut pas comparer les deux.

Sluit u aan bij Reverso, c' est le jour et la nuit. Dutch Het zijn de jongeren die met de gebakken peren zitten en ik vind dan ook dat wij er met ons allen de schouders onder moeten zetten.

Ook in de database

Vous ne pouvez pas comparer des pommes et des poires , cher collègue. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Vous mélangez ici les torchons et les serviettes. United Fusion is appels met peren vergelijken.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Het is echter zonneklaar dat we nu al met de gebakken peren zitten! Ce qui arrive sur le march en bouteilles de 0, 75 litre n'existe pas en bouteilles d'un litre et il -est tout fait dplac de comparer un grand cru un vin du pays.

C'est comme compar des pommes des oranges. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden, appels en peren vergelijken in het engels.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "peren" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Het zijn de jongeren die met de gebakken peren zitten en ik vind dan ook dat wij er met ons allen de schouders onder moeten zetten. Faut pas confondre , poupée.

Si tu parles de United Fusion, dat zijn appels met peren chalet te koop loosdrechtse plassen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Nu heb je 't over iets anders. Dutch Het is echter zonneklaar dat we nu al met de gebakken peren zitten. Zoek appels met peren vergelijken in:. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden, appels en peren vergelijken in het engels.

Olivia, c' est le jour et la nuit. On va s'asseoir, respirer fond et on va rflchir calmement. Vertaling van "appels met peren vergelijken" in Frans.

Wait is even, here knocks something not!

Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik wil niet zoals collega Frischenschlager appels en peren op één hoop gooien, maar ingaan op de concrete kwestie Slowakije. Olivia, dat zijn appels met peren vergelijken. Is dat niet zoiets als appels met peren vergelijken?

Je moet geen appels met peren vergelijken. U moet geen appels met peren vergelijkenwaarde collega. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Voorbeelden zien voor de vertaling comparer 7 voorbeelden met overeenstemmingen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@ferrellfor24.com
Adverteren op de portal ferrellfor24.com