Real techniques oogschaduw kwasten etos


19.01.2019 Auteur: Gaby

De spons is ideaal in gebruik bij vloeibare foundation. Paars Een make-uplook is niet compleet zonder een betoverende, intense ooglook.

De Real Techniques Miracle Body Complexion Sponge zorgt niet alleen voor een perfecte aanbreng en blending van make-up op het gezicht, maar ook op het lichaam. Deze sponge is speciaal ontworpen voor de rondingen van je lichaam en door zijn grote vorm ontstaat er een mooie dekking over een groter oppervlak.

Mini shader  brush  Een kleine kwast voor het precies aanbrengen van je oogschaduw. De Sculpting Brush is een brede, hoekige kop speciaal ontworpen voor het creëren van fijne contouren. De Expert Concealer Brush is ook perfect voor het contouren van je neus. Pak daarna de Rebel Edge Medium Brush voor de wangen en aanbreng van highlighter of blush.

Een onmisbare make-up kwast voor het creren van een smokey effect. Geschikt voor het highlighten van strategische plekken op het gezicht. Vanaf How to Aanbrengen in deppende bewegingen en vervolgens vervagen voor een natural look.

Grote kans dat de naam Beautyblender daarom eerder een belletje doet rinkelen. Make-up blender  Met een make-up blender real techniques oogschaduw kwasten etos je je foundation aanbrengen met een zachte en egale finish.

Categorieën

Vanaf How to Breng een kleine hoeveelheid highlighting poeder aan op de gewenste plek in deppende bewegingen. Handig voor het aanbrengen van een contrastkleur. Creëer de perfecte wenkbrauw met deze wenkbrauwset. How to Breng aan met korte streepjes tussen de wenkbrauwharen voor een natuurlijk effect. Door de zachte haartjes, is de borstel voor iedere huid geschikt. Real Techniques Make-up accessoires.

  • Met de kleinere brushes breng je vervolgens gericht de oogschaduw aan. How to Breng met de kwast de oogschaduw aan op je ooglid en vervaag het vervolgens of meng de verschillende kleuren met elkaar voor een mooi effect.
  • Een duopack van deze veelzijdige, favoriete spons!

Een complete set met vijf brushes voor een betoverende ooglook. Accentueer je favoriete gezichtsdelen, creer contouren voor extra diepte of verbeter simpelweg je natuurlijke gezichtsstructuur met deze Sculpting Set. En Real Techniques blijft vernieuwen? How to Breng aan op de huid met n kant van real techniques oogschaduw kwasten etos penseel.

Flawless Base Set De ultieme set voor de basis make-up bevat 4 brushes en een brush cup.

Vind sneller wat je zoekt

Door de vorm geschikt om oneffenheden en zwarte kringen onder je ogen te verbergen. Mijn handen jeukten om de collectie kwasten te proberen. De sponsen zijn speciaal ontworpen om make-up te… Meer. Hoewel ik verschillende merken gebruik, is Real Techniques mijn grote favoriet.

Bij de duo brush kun je de andere kant gebruiken om real techniques oogschaduw kwasten etos wenkbrauwen te modelleren. Overmorgen in huis. Onmisbaar op vakantie of in je handtas! Vanaf How to Dip de kwast in de poeder en breng in ronddraaiende bewegingen over de foundation aan. De Setting Brush is d sleutel tot het finishen van je look door het aanbrengen van bijvoorbeeld setting powder of highlighter.

Foundation & Concealer kwasten

Laat de brush plat drogen op een geventileerde plek. Flawless Base Set De ultieme set voor de basis make-up bevat 4 brushes en een brush cup.

Ook zijn er nieuwe kwasten en leuke limited edition sets. Toon artikelen die niet leverbaar zijn. Een nieuwe en exclusieve formule voor het reinigen van make-upkwasten.

Contour en vorm je wangen voor een vlekkeloos, speciaal ontworpen voor het creren van contouring. Ben je op zoek naar meer beauty advies of trends. Met de kwast breng je heel precies de juiste… Meer. Een kleine kwast voor het aanbrengen van concealer. De Sculpting Brush heeft een platte en brede kop, real techniques oogschaduw kwasten etos, geblend resultaat.

Door de vorm geschikt om oneffenheden en zwarte kringen onder je ogen te verbergen. Met precisie gevormd voor het beste resultaat!

Deze Expert Concealer Brush is essentieel voor het aanbrengen en blenden van concealer boven en onder je… Meer? How to Breng de concealer in stippen aan onder de ogen en daarna kan je het in je huid dippen met de ik heb een tante uit marokko voor een prachtig resultaat.

De sculpting brush heeft een platte, brede kop speciaal ontworpen voor het creëren van contouring. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Je krijgt er een handig bewaartasje bij!

Real Techniques Originals bij Etos Goede make-up is belangrijk, maar goede make-up tools zijn real techniques oogschaduw kwasten etos nog wel belangrijker. Door het materiaal breng je de make-up egaal aan en blijft je make-up de hele dag goed zitten. Gebruik hem in combinatie met poeder make-up voor een vlekkeloos gebruik happen en stappen anwb een gelijkmatig resultaat.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@ferrellfor24.com
Adverteren op de portal ferrellfor24.com