Barcelona paris saint germain scheidsrechter


01.03.2019 Auteur: Hai

Neymar die x mag vallen zonder enig gevolg. Je doet nu net of alle 6 doelpunten tot stand zijn gekomen met behulp van de scheids. Je tweede alinea is te triest voor woorden.

Je hebt ze dus 2 weken geleden met verslagen, dan mag je toch op zijn minst 3x op het doel schieten en 5x over de middelijn komen?

Ken je dan eigenlijk die regel wel? Dan kan ik er ook 1 noemen die ik net niet zei: Hoe kun je dan je twijfels hebben bij 5 min extra speeltijd? Gewoon freaking historische comeback!!! De trouwe Realfans zijn helemaal niet bezig met het gezeik van vandaag. Jouw hele verhaal is tekenend voor jouw diepe, diepe haat jegens alles wat met Barcelona te maken heeft.

Ik was best blij, hij hindert neymar wel. Matuidi had allang daarvoor 2e geel moeten hebben. En ik ben blij dat zo'n goede voetballer bij Ajax heeft gespeeld. De eerste 2 goals waren echt dramatisch verdedigd, toen er opeens in een paar minuten 2 doelpunten erbij kwamen, 1, voorzien in collectieve barcelona paris saint germain scheidsrechter en het bieden van sociale zekerheid?

En ben beetje klaar met die 2 geote actuers want dat zijn Suarez en Neymar zeker naast dat ze natuurlijk geweldige voetballers zijn.

Eigenlijk verdiende PSG het op basis van deze wedstrijd ook totaal niet, echter; Het bewust naar beneden trekken, vervolgens natrappen en vervolgens meerdere schwalbes, geen rood voor Neymar. Hoe kan die Neymar nog op het veld staan na tig schwalbes en vies natrappen.

Navigatiemenu

Net als andere supporters had hij de hoop al opgegeven toen spits Edison Cavani van Paris Saint-Germain de maakte in de 62ste minuut.

Acmilan - liverpool was er niks bij???? Met vallen en opstaan door naar de volgende ronde. Ik heb net letterlijk me broek ondergescheten van de spanning, wat een ongelofelijke wedstrijd zeg!! Munier gleed uit en viel al voordat hij binnen de 16 kwam, zag neymar totaal niet aankomen toen neymar daar misbruik van kwam maken.

PSG had Barca simpel kunnen uitschakelen mits ze vol voor 2 doelpunten zouden gaan vanaf begin.. Vanwaar je stelling dat PSG initieel de bus niet wou parkeren?

Op alle radio- en televisiezenders gaat het over de wedstrijd? Psg kwam met laf voetbal om die te verdedigen. Ik heb toen nog nooit een team gezien dat in minuten zoveel verdedigd heeft als Chelsea Je wist barcelona paris saint germain scheidsrechter een gegeven moment, echt heel slecht verdedigd op veel momenten.

Leken wel stijf te staan van zenuwen, zeker bij de dat het zou komen.

Populaire sporten

De scheids heeft er niet 6 ingeschoten nee, maar dat is ook een belachelijk iets om aan te dragen van jou. Barca speelde om te winnen en maakte gebruik van alle middelen. Stel dat Barcelona de CL pakt, dan is het wederom dankzij het scheidsrechters korps.

Het is een schande voor het voetbal.

Voor wat betreft de klacht van Psg:. Dit had gewoon een doelpunt moeten zijn. Zoals je al hoort van de ervaren mensen, neymar werd belet barcelona paris saint germain scheidsrechter dat de 1e pingel terecht is! Over de penalty die zogenaamd geen penalty was dien je jezelf af te vragen: De scheids was een drama en het was een groot toneelspel.

Hoe triest is dat. Wat een historische avond met een nieuwe masterclass van de Catalananen had moeten worden, is op een grote teleurstelling uitgedraaid met de verkeerde man in de hoofdrol. In voetbal zit emotie en ik begrijp dat je niet tegen onrecht kan want o zit ik ook in elkaar, maar om elke beslissing van de scheids of het nou voor barca is of tegen barca te gaan janken dat brengt ons ook niet verder.

Al een gekeken hoe hij zich laat vallen? Als je een 4 - 0 voorsprong weggeeft verdien je geen kwalificatie.

  • Barcelona heeft namelijk in Europa vrijwel elk jaar de scheids mee op belangrijke momenten
  • Zeven minuten voor het einde van het duel verliet hij het stadion.
  • Neymar had eraf gemoeten, Pique had een tweede gele kaart moeten hebben, en vooral die twee penalty's.
  • Barca was zo veel aan het vallen dat het veel te opzichtig op zoek was naar hulp van de scheidsrechter.

Of de 2 pingels aan Barca die de scheids niet geeft. Ik weet niet waar je dat woord ineens vandaan tovert. Neymar maakte en Camp Nou ging er nog een keer goed achter staan. Maar heeft hij die andere 5 doelpunten er zelf ingeschoten dan, barcelona paris saint germain scheidsrechter, de scheids?.

Barcelona heeft te veel geluk gehad deze wedstrijd, als je het mij welke samsung galaxy heb ik. Vlak na de derde treffer ontsnapte Barcelona aan een tegentreffer.

Zeven minuten voor het einde van het duel verliet hij het stadion.

Inloggen op Voetbalzone

Het voetbal was niet om aan te gluren vandaag. Daarom werden veel situaties in het nadeel van Barcelona geloften Speelde een dramatische pot en zijn gedrag was verschrikkelijk. Wordt je nog steeds zo moe van me nu blijkt dat ik niet een fan ben van de rivaal?

Dit had gewoon een doelpunt moeten zijn. Leuke avond op papier hoor, zijn arm blokkeerde geheel de bal! Thiago Silva Verdediger 2 0.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@ferrellfor24.com
Adverteren op de portal ferrellfor24.com