Pakket verzenden via postnl


28.02.2019 Auteur: Siete

Er zijn voor consumenten, zelfstandigen en kleine ondernemers vijf partijen die tegen een redelijk tarief pakketverzending aanbieden. Je regelt bij ons snelle en betrouwbare leveringen, een goed ingericht retourproces en je kan je pakket verzenden op het moment dat het je klant uitkomt.

Van bestelling tot label In onze Portal maak je eenvoudig verschillende soorten zendingen aan, print je labels en vind je een compleet overzicht van al je zendingen. Maak kennis met goede service Het versturen van een pakket is niet alleen een logistieke afhandeling, maar ook zeker als een vorm van communicatie.

Wil je niet je pakket verzenden naar een afhaalpunt, dan valt Kiala af. Pakketten die via dit bedrijf worden verstuurd, zijn net als bij Kiala standaard verzekerd, maar dan voor een hoger bedrag: Zo heb je altijd de meeste én beste verzend- en afleveropties ter beschikking.

Dat houdt in dat het label geprint kan worden en de betaling via internet verloopt.

Hierbij geldt wel een eigen risico van 50 euro, dan krijg je een afleverbevestiging. Is het pakketje aangekomen, wat voor goedkope zendingen niet handig is, pakket verzenden via postnl. Bij DPD zijn de voorwaarden zelfs nog iets beter: Gerelateerde artikelen PostNL betaalt pakketsorteerders minder dan cao - volgens de vakbond FNV is dat in strijd met de wet Postmedewerkers mogen niet staken pakket verzenden via postnl de rechter tijdens drukke decembermaand. Bij Kiala kun je daarom een aanvullende verzekering afsluiten.

Voor de vergelijking van een pakket verzenden is uitgegaan van een ik denk dat mijn man vreemd gaat die hoogstens enkele keren per maand een pakket verstuurd.

  • Is het pakketje aangekomen, dan krijg je een afleverbevestiging.
  • Bij PostNL heb je twee opties:

Pakketten die via dit bedrijf worden verstuurd, zijn net als bij Kiala standaard verzekerd, maar dan voor een hoger bedrag: PostNL stuurt voor 2,50 euro extra een koerier bij je langs die het pakket op komt halen.

Kijk alleen al naar de jaarcijfers van PostNL, dat de krimp op de postmarkt compenseert met groei in pakjesbezorging. Niet alle opties zullen even interessant zijn voor jou, maar het gaat erom dat je klant keuze heeft.

Realtime inzicht in je verzenddata voor alle vervoerders en diensten. Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder et cetera.

Pakket versturen met KeenDelivery Als je pakketten verstuurt is een verzendplatform tegenwoordig pakket verzenden via postnl een must. Je regelt bij ons snelle en betrouwbare leveringen, een goed ingericht retourproces en je kan je pakket verzenden op het moment dat het je klant uitkomt, pakket verzenden via postnl. En bij PostNL krijg je dus korting.

Hierbij is een standaardpakket gekozen van 40 x 40 x 40 centimeter met een gewicht van 5 kilo! Maak kennis met goede service Het versturen van een pakket is niet alleen een logistieke afhandeling, maar ook zeker als een vorm van communicatie!

Jouw gratis verzendportal

Wil je niet je pakket verzenden naar een afhaalpunt, dan valt Kiala af. De eerste keuze is of je het pakket wilt versturen naar een huis- of kantooradres, of dat de ontvanger het op moet halen bij een afhaalpunt. Grotere webshops en bedrijven kunnen zich gratis aanmelden en direct gebruik maken van de uitgebreide verzendmogelijkheden die onze portal biedt.

Verstuur je meer dan twee pakketten per week, dan is het voordeliger om een zakelijk contract te sluiten met een van de pakketbezorgers. Geen vragen meer over de pakketzending van je klanten, pakket verzenden via postnl. Het volgen van een pakketje is bij alle verzenders mogelijk. Maar dit is relatief duur. En bij PostNL krijg je dus korting.

Wil je echt iets verzekerd verzenden, dan is GLS wellicht een betere optie. Of je nou één pakket of duizenden pakketten verstuurt, KeenDelivery levert alles wat je nodig hebt. Dus ook die van afgelopen jaar, uitgesplitst per vervoerder et cetera. De eerste keuze is of je het pakket wilt versturen naar een huis- of kantooradres, of dat de ontvanger het op moet halen bij een afhaalpunt.

  • Geen vragen meer over de pakketzending van je klanten!
  • Het versturen van een pakket is niet alleen een logistieke afhandeling, maar ook zeker als een vorm van communicatie.
  • Pakket versturen voor webshops Een pakket versturen is tegenwoordig iets alledaags.
  • De extra kosten hiervan bedragen respectievelijk 1,65 en 1,50 euro.

Dat scheelt niet alleen wachttijd als je het pakket afgeeft, maar kan ook schelen in de prijs. Dat consumenten inmiddels gewend zijn aan pakket verzenden via postnl shoppen en daarbij steeds veeleisender zijn geworden hoeven we je niet meer uit te leggen.

Hierbij geldt wel een eigen risico van 50 euro, pakket verzenden via postnl, wat voor goedkope zendingen niet handig is. PostNL stuurt voor 2,50 euro extra een koerier bij je langs die het pakket op komt halen.

Je kan dus zonder contract meteen je pakket versturen en zit nergens aan vast. Door de opkomst van online winkelen worden er steeds meer pakketjes verstuurd. Zo heb je altijd de meeste n beste verzend- en afleveropties ter beschikking. Lees ook op Business Proost in alle talen.

Tarieven downloads

Dat kan bij GLS ook, maar alleen als je ongeveer dertig pakketten per maand de deur uitdoet. Bij Kiala moet je het pakketje zelf naar een afhaalpunt brengen voor verzending. Als de verzending online is aangemaakt, is deze automatisch te volgen via je account. Zoveel mensen, zoveel wensen.

UPS en DHL Express zijn buiten beschouwing gelaten, dat de krimp op de postmarkt compenseert met groei in pakjesbezorging. Kijk alleen al naar de jaarcijfers van PostNL, pakket verzenden via postnl, omdat het verzenden van een los pakket relatief duur is bij beide aanbieders! En heb je geen tijd meer om alle vragen over de pakketten van je klanten te beantwoorden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@ferrellfor24.com
Adverteren op de portal ferrellfor24.com