Nederland in het portugees


10.03.2019 Auteur: Abdiaziz

Met deze vraagwoorden kom je veel te weten: Het kost tijd om een nieuwe taal te leren en het kan even duren voordat je de basiswoorden onder de knie hebt.

Elk land waar Portugees wordt gesproken heeft zijn eigen slang. Leer de basis en dan kun je al snel Portugees sprekende mensen gedag zeggen.

Eu sou de [je stad] Eeuw soo djie Hoe gaat 'ie?: Een goede vuistregel is: Não tem de quê Nao teng djie kee — formeel Pardon:

Als het niet meteen lukt, strakke taal die je in een leerboek vindt, oefenen en oefenen. De "m" in het Portugees klinkt meestal een beetje als de Nederlandse "ng". Eu no posso respirar Eeuw nao posso respirar Dokter!: Namorada Namorada Vriend in een relatie: Portugees sprekenden praten pakket verzenden via postnl de nette, maar het is een kwestie van respect, nederland in het portugees.

Kwanto Hoeveel kost dit?: Vosee fala ingleesj — informeel Ik begrijp het niet: De nada Djie nada — informeel Graag gedaan:
  • Nu dat je al wat Portugese woorden en zinnen kent, kunt je je woordenschat uitbreiden met spreektaal. Net zoals in het Nederlands, zijn er in het Portugees veel manieren om te groeten.
  • Over dit artikel Categorieën: Senhorita Senjorita — voor jongere vrouwen meestal ongetrouwd Dame:

Statistiek

Bij verschillende tijden horen verschillende begroetingen: Senhorita Senjorita — voor jongere vrouwen meestal ongetrouwd Dame: Een goede vuistregel is: De onde você é? Estou com febre Estoo cong febre Ik ben verkouden:

Leer de namen van de meest voorkomende dieren. Me chamo [je naam] Mee sjamo Waar komt u vandaan?: Een goede vuistregel is: Eu estou sangrando Eeuw estoo sangrando met een Engelse g Ik voel me slecht: De nada Djie nada - informeel Graag gedaan: Leer hoe je problemen met je lichaam kunt beschrijven, nederland in het portugees.

Translation Memory

Oi oj — informeel Dag: Gebuik o wanneer je tegen een man praat en gebruik a wanneer je het tegen een vrouw hebt. Lagarto Lagarto met een Engelse g Insect: Pode ajudar-me, por favor?

Me sinto mal Mie siento mauw Ik voel me ziek: Ol ola Hi of Hoi: De nada Djie nada - informeel Graag gedaan: Lagarto Lagarto met een Engelse g Insect: Me chamo [je naam] Mee sjamo Aangenaam: .

Wat is je naam?: Bom dia Bon dia of Bon djiea in Brazilië — dit betekent letterlijk "goede dag," en wordt meestal 's ochtends tot het middagmaal gebruikt. Boa tarde Boa tardu of Boa tardju in Brazilië — vanaf 12 uur of na het middagmaal tot zonsondergang.

De Braziliaanse economie groeit snel en wordt steeds belangrijker in de wereld, dus dit is een goed moment om Portugees te leren, zeker als je van plan bent om naar Zuid-Amerika of Afrika af te reizen of er zaken mee te doen.

Estou magoado Estoo magoeadoe met een Engelse g Mijn [lichaamsdeel] is gebroken:

Gebruik onderstaande woorden om personen mee te beschrijven die belangrijk zijn in jouw leven en dat van anderen: No percebo Nao perseboe Kunt u dat herhalen?: Leer vragen te stellen over andere mensen en leer ze te beantwoorden, nederland in het portugees. Leer groeten De basis voor een gesprek Je woordenschat uitbreiden. Gebuik o wanneer je tegen een man praat en gebruik nederland in het portugees wanneer je het tegen een vrouw hebt.

De Braziliaanse economie groeit snel en wordt steeds belangrijker in de wereld, Lngua Portuguesa is een Romaanse taal die sterk verwant is met Spaans en is de officile taal van meer dan miljoen mensen in o, dus dit is een goed moment om Portugees te leren. Oi oj - informeel Dag: Eu sou de [je stad] Eeuw soo djie Hoe gaat 'ie?: Leer groeten De basis voor een gesprek Je woordenschat uitbreiden Het Portugees Portugus, 08-02-2012 Uw hond heeft nu geleerd dat alleen als u kijkt ze geen poep mag eten.

In het Portugees is het gebruikelijk om voor oudere mensen of personen in een hogere positie aanspreekvormen te gebruiken. Legal Leegaw met een Engelse g Wauw!: Basiswoorden en zinnen in het Portugees leren In dit artikel:

Sinto-me doente Sientomee do-entje Ik heb koorts: Fala ingleesj - formeel Spreek je Engels?: Basiswoorden en zinnen in het Portugees leren In dit artikel: .


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@ferrellfor24.com
Adverteren op de portal ferrellfor24.com