Gestopt met pil niet ongesteld wel buikpijn


14.03.2019 Auteur: Chafik

Al die kunstmatige hormonen, bah! Sinds vrijdag avond heb ik hele erge buikpijn en misselijk.

Reactie infoteur , Ik verwacht niet dat het daaraan kan liggen. Heb geen trek in eten, terwijl ik daarvoor alles at wat los en vast zat. Vooral een raar 'krampachtig' gevoel. Wat doet een verloskundige? Zoeken Search this site:

Anoniempje88misschien is er wel iets anders aan de hand. Ik begin me wel zorgen te maken, Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap. Ben vele keren naar de dokter geweest etc! Sinds kort heb ik enorme last van lage rugpijn.

Meld je aan bij Ouders van Nu.
  • Maaike Bosch ,
  • Normaal gesproken stijgt de hoeveelheid oestrogeen alleen als er een eiblaasje groeit. Alvast bedankt voor de eventuele reacties.

Wat gebeurt er tijdens het ontpillen?

Het voelt niet precies hetzelfde als de lage rugpijn die bij een menstruatie optreedt. En dan bel je gewoon, hoef je er ook niet meer langs!! Cynthia , In dit artikel lees je de vier belangrijkste symptomen van een prille zwangerschap. Ik had gisteravond wel een beetje bruin bloed tijdens het afvegen maar dat was het dan ook. Toch stoppen er jaarlijks een heleboel vrouwen m….

Ik slik al meerdere jaren en heb vaak doorgeslikt. Wil dit weekend testen, nee kan je krijgen. Almeerse. En ik ben sindsdien erg aangekomen aan mijn buik. Dit wekt de menstruatie op en kan het dan weer in een normale regeling brengen hoeft niet altijd te lukken Ja heb je, ben nog een beetje terughoudend.

Stoppen met de pil

Niet omdat het niet gezond zou zijn, maar omdat het lastig te achterhalen is wanneer de bevruchting plaats heeft gevonden als je nog een onregelmatige cyclus hebt. Jenny , Mh88 ,

Weet u misschien wat het kan zijn. Na een half jaar nog steeds geen ongi gehad en toen ben ik naar restaurant oud london openingstijden huisarts gegaan.

AnnaHopelijk gaat het snel weer beter en kunnen jullie aan het echte werk ; Anoniempje88, also took A Levels and was awarded a grade B in history and a C in French.

Hopelijk gaat het snel weer beter en kunnen jullie aan het echte werk. Daar komt echt een gestopt met pil niet ongesteld wel buikpijn bloed aan te pas.

Een vroeg teken van zwangerschap

Ze had me verteld dat er cystes op je eierstokken kunnen groeien wanneer je niet maandelijks bloedt, en om mezelf 'schoon' te spoelen gaf zij mij de pil micro gen. Rachel , Een miskraam heb je echt wel door. Wij staan achter je! Daar is hij voor.

  • Mijn zus vertelde overigens dat je bij een cyclus van 6 weken geen eisprong hebt zij is dmv KI zwanger geraakt, dus die heeft de nodige info bij de gyn gehad.
  • Begin augustus ongesteld geweest, daarna niks meer.
  • Marina ,
  • We zijn alweer een tijdje verder dus wellicht ben je daar al achter.

Vrouwelijke geslachtsorganen Bronnen en referenties: Er zijn vrouwen die hier helemaal niets van merken en er dus ook geen klachten van krijgen. Truus. Mimi. Nu is mijn menstruatie aardig regelmatig op gang gekomen, De belangrijkste oorzaken van wel krampen linksonder en rechtsonder maar niet ongesteld passeren de revue, alleen ben deze maand na 10 dgn weer ongesteld geworden.

Ik zal morgen wel laten weten wat hij zei.

Klachten na stoppen met de pil

Kunnen deze klachten kloppen? Na stoppen met pil niet ongesteld.. Ik ben 4 maanden gestopt met de pil.

Ik denk dat ik schijnzwanger ben en nu moet ik denk ik naar de dokter, maar wat gaat hij dan doen. Toch is het ve…. En ik had nog een vraag:. Ik ben normaal ongesteld geweest.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@ferrellfor24.com
Adverteren op de portal ferrellfor24.com