Stoppen met roken coach


18.01.2019 Auteur: Storm

Langzaam komt er een gedragsverandering waarbij u de voordelen van niet-roken ervaart en u er bewust voor kiest om niet te roken. Veelgestelde vragen Organisatie Disclaimer Contact Privacy.

Als de beslissing helder is en u bent er zeker van dat u gaat stoppen, dan zal de coach met u gaan kijken naar geschikte hulpmiddelen en is er aandacht voor de voorbereidingen op de stopdag. Onze gecertificeerde coaches helpen u en uw partner graag om te stoppen met roken voor, tijdens en na uw zwangerschap. Indien in overleg met onze eigen arts of uw huisarts kunnen nicotinevervangers of medicijnen worden voorgeschreven.

U kunt aanvullend hulpmiddelen verkrijgen, zoals nicotinepleisters of medicatie. Een SmokeFree coach ondersteunt u en helpt u om inzicht te krijgen in uw rookgedrag.

Zonder coaching van iLifeCoach krijgt u de hulpmiddelen niet volledig vergoed. Zo nodig worden er nicotine-vervangende middelen of medicijnen aanbevolen! Maar het stoppen met roken zult u zelf moeten doen. Telefonische Coaching P r amsterdam arena beschikbaarheid u behoefte aan persoonlijke coachgesprekken met uw eigen personal coach op een moment dat het u uit komt?

In overleg met onze eigen arts of uw huisarts kunnen nicotinevervangers of medicijnen worden voorgeschreven, stoppen met roken coach.

Bij deze behandelvorm wordt u op afgesproken tijden telefonisch begeleid bij het stopproces. Ze gebruikt de Optimale Interventie Strategie  en begeleidt u persoonlijk een jaar lang bij het stoppen met roken en het volhouden daarvan.

Hulp bij het stoppen met roken?

Vraag vrijblijvend informatie over onze online programma's. SmokeFree is gespecialiseerd in telefonische coaching , motivatie workshops , groepscoaching en lasertherapie en heeft sinds ervaring in het positief begeleiden van stoppers zoals u.

Er wordt gewerkt aan het verhogen van uw motivatie en u krijgt advies hoe u kunt omgaan met moeilijke momenten. Waardoor u minder last hebt van ontwenningsverschijnselen. U staat aan het roer, de coach is beschikbaar voor vragen over de koers en de obstakels.

  • Bijvoorbeeld door ontspanningsoefeningen, een wandeling of even flink schoonmaken. Kies dan voor online coaching.
  • Stoppen met roken programma voor zakelijke klanten Wilt u of uw medewerkers graag stoppen met roken, minder stress of een gezonder gewicht?

Wilt u een gezonde leefstijl. Ook in worden onze stoppen met roken programma's, hulpmiddelen en medicatie vergoed via uw zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering.

Nadat u enkele vragen heeft ingevuld over uw rookgedrag rookprofiel en gezondheid anamnese hebt u een eerste telefonisch consult met uw persoonlijke coach.

Stoppen met roken coach. Persoonlijke coaching De stoppen met roken coach van deze reguliere behandelmethode wordt gevormd door een serie begeleidingsgesprekken met een professioneel opgeleide stopcoach.

Stoppen met roken met hulp van een ervaren coach Bij de  telefonische coaching krijgt u een persoonlijke coach toegewezen?

Écht Stoppen met Roken? Laat u coachen in Haarlem / Amsterdam

Onze werkwijze Na uw aanmelding bellen wij u voor een intakegesprek. Heeft u maar een geringe motivatie dan is de brandstoftank gauw leeg en zal de motor gaan stilvallen. Langzaam komt er een gedragsverandering waarbij u de voordelen van niet-roken ervaart en u er bewust voor kiest om niet te roken. Onze gecertificeerde coaches helpen u en uw partner graag om te stoppen met roken voor, tijdens en na uw zwangerschap.

Voor hulp bij stoppen met roken kiest u natuurlijk voor Medipro. In overleg met onze eigen arts of uw huisarts kunnen nicotinevervangers of medicijnen worden voorgeschreven.

Voor de Nederlandse Zorgautoriteit hebben wij een vitaliteitsprogramma verzorgd. Telefonische coaching stoppen met roken coach   Groepsbehandeling     Lasertherapie Hulpmiddelen: Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel Bekijk meer informatie over deze campagnes Meer informatie.

Informatie

Heeft u maar een geringe motivatie dan is de brandstoftank gauw leeg en zal de motor gaan stilvallen. Corporate Wellness Programma Wij verzorgen vitaliteitsprogramma's voor bedrijven en hun medewerkers. Gelukkig is dit maar tijdelijk.

Na dit gesprek wordt met u stoppen met roken coach overeenkomst ondertekend. Your browser does not support JavaScript!, stoppen met roken coach. Er wordt gewerkt aan het verhogen van uw motivatie en u krijgt advies hoe u kunt omgaan met moeilijke momenten.

Hulp bij het stoppen met roken. Die begeleiding wordt bovendien vanuit het basispakket vergoed door uw zorgverzekering. Uw eigen inbreng is erg belangrijk in een coachingsproces? Alle tegenslagen en spanningen kunt u met uw SmokeFree coach bespreken. Maar er wordt vooral in het laatste gesprek teruggekeken op de prestatie die u heeft geleverd.

Over MediPro

Met het onderstaande formulier kunt u een terugbel verzoek indienen. Zonder coaching van iLifeCoach krijgt u de hulpmiddelen niet volledig vergoed. Onze werkwijze Na uw aanmelding bellen wij u voor een intakegesprek.

Hulp bij stoppen met roken Wilt u graag van uw verslaving af, stoppen met roken coach, maar lukt het u niet de sigaretten de baas te blijven. Persoonlijke coaching Nadat u enkele vragen heeft ingevuld over uw rookgedrag en gezondheid hebt u een aantal gesprekken met uw persoonlijke stoppen met roken coach in een van onze  behandelcentra?

Stoppen met roken doe je voor jezelf.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@ferrellfor24.com
Adverteren op de portal ferrellfor24.com