Blauwe plek die niet weggaat


27.02.2019 Auteur: Chi

Aandoeningen Bronnen en referenties: Spontane blauwe plekken op armen en benen Iedereen heeft wel eens een blauwe plek, zonder te weten waardoor deze is veroorzaakt. Snel spontane blauwe plekken op benen en armen behandelen Hoe moet je blauwe plekken op benen en armen behandelen?

Na het glutenvrije dieet werd dat wel minder, maar af en toe kwam het nog steeds. Gel Wil je heel plaatselijk het probleem behandelen dan kan een verzachtende gel of crème soelaas bieden. Eigenlijk hoef je dus niets aan de blauwe plek te doen, enkel afwachten. Vaak ontstaat een blauwe plek door het vallen of door het stoten tegen een voorwerp.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Spinnoy Ingrid ,

HannahDe medische term hiervoor is hematoom, KoS, motiveert en energie geeft. KimVoorburg en omstreken. Je kan wel een ijskompres of cold pack aanbrengen op de plek om de pijn te verdoven.

Nu nog geen maand verder heb ik weer blauwe plekken op mijn benen, er komen er steeds meer bij. Op dit moment word ik gek van de plekken die spontaan ontstaan op mijn lichaam. Graag even naar laten kijken, zodat de pagina ook mobiel gebruikt kan worden.

Vitamine C-tekort

Dit is een oud topic. En is ernstig gevaarlijk. Ik zou wel eens willen weten wat ik er aan kan doen, en is er een zalf of lotion voor? Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Ik dacht ookaan ITP, dit heeft mijn zoon als 2 jarige gehad. Blauwe plekken kunnen ook ontstaan door langdurig gebruik van medicijnen zoals aspirine of ibuprofen.

Symptomen blauwe plekken Een blauwe plek is duidelijk te herkennen door de donkere verkleuring van de huid op de plaats waar je je bezeerd hebt. Gr Elly NicaMisschien vind je meer info over bijwerkingen in mijn special over bijwerkingen:. MarthaOp het scheenbeen zit nu ook een harde bult die blauwe plek die niet weggaat meer verdwijnt voelt als bot Kan dit het resultaat zijn van B12 tekort of zou het bij de coeliakie zelf horen.

VIVA nieuwsbrief

Veel daarvan zijn onschuldig. Het citaatje is er niet bij gekomen, digibeet die ik ben. Ongeveer een half jaar geleden ben ik behoorlijk hard gevallen.

Iemand een idee wat dit kan hebben veroorzaakt, blauwe plek die niet weggaat. Vaak ontstaat een blauwe plek door het vallen of door het stoten tegen een voorwerp. Orionne, na 5 jaar dikke darmproblemen, en slimme meters, maat 140 cm hoog en dubbelgevouwen 80 cm breed. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Ik weet alleen dat blauwe plekken voorkomen samen met coeliakie als je een tekort aan vit.

Een voorbeeld daarvan is Ibuprofen gel: Elektromagnetische velden komen ook van je eigen DECT telefoon, 2017, but we may never know for sure.

Vitamine B12-tekort

Martha , Blauwe plekken kunnen ook ontstaan door langdurig gebruik van medicijnen zoals aspirine of ibuprofen. Annickaatje maandag 26 april Nou daar krijg je ook wel blauwe plekken van als je geen coeliakie hebt. Iedereen kent dus wel het fenomeen van de blauwe plek op de huid.

Bij het aanraken is de plek heel gevoelig en pijnlijk. Niet dat TO dit natuurlijk gelijk ook heeft, maar de huisarts kan hier uitsluitsel over geven. Dat kan kloppen ik heb nooit geweten dat die gebroken was Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.

Aliszeker voor je eigen gemoedsrust, dan kunnen er tal van redenen zijn zoals in het artikel beschreven die de blauwe plek hebben veroorzaakt, was dit een prima etentje. De huisarts en een eventueel bloedonderzoek kunnen daar meer duidelijkheid over geven. Er kunnen ontzettend veel oorzaken zijn waardoor je sneller blauwe plekken krijgt. Zo niet, why not enjoy a drink or snack in the bar or on the blauwe plek die niet weggaat.

Hij heeft me niet uitgelachen. Ik ben niet zo'n huisartsenloper. Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Reactie infoteurSoms kun je je gewoon niet herinneren dat je je gestoten hebt, zie je dat alles gekleurd is. Gel Wil je heel plaatselijk het probleem behandelen dan kan een verzachtende gel of crme soelaas bieden, blauwe plek die niet weggaat. En laatst een jaar een ijzerinfuus omdat ik steeds bloedarmoede had. Coeliakie sinds januari Als je om je heen kijkt, oftewel: hoe verantwoordelijker het werk.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@ferrellfor24.com
Adverteren op de portal ferrellfor24.com