Adressenbestand maken in word


12.12.2018 Auteur: Edmund

Door middel van een filter zorgen we dat Excel alleen de informatie over een bepaald relatietype toont. Excel zal dan melden: Begindocument Onder Begindocument selecteren laat u de standaard-optie Documentindeling wijzigen geselecteerd.

Wilt u nog een onderdeel aan ieder etiket toevoegen, ga dan naar het document waarin het taakvenster rechts staat. Als u een veld uit de lijst Databasevelden invoegt en overschakelt naar een gegevensbron die geen kolom met dezelfde naam bevat, kunnen de gegevens van dat veld niet in het samengevoegde document worden ingevoegd.

De opmaak die u in Access of Excel toepast, wordt niet samen met de onbewerkte gegevens opgeslagen. Die verwijdert u als volgt. Zoekt u de betekenis van een computerterm? Dat is handig voor het versturen.

Kies uit de keuzelijst een formaat dat het dichtst bij uw formaat komt. Ga naar het tabblad Formules en klik in de groep Gedefinieerde namen op Namen bepalen, adressenbestand maken in word.

Als u voor- en achternamen in aparte kolommen opslaat, moet u de afmetingen afstemmen op de afmetingen van de etiketten op de werkbladen die u wilt gebruiken. Als u het hoofddocument voor etiketten wilt configureren, kunt u met de samenvoegbewerking ook formulierbrieven maken waarin elke geadresseerde adressenbestand maken in word aangesproken met de voornaam als u voor- en achternamen in aparte kolommen opslaat.

Niet akkoord Akkoord Klik hier voor meer uitleg.

Stap 2. Begindocument

Klik op Adressen selecteren. Klik op Lege werkmap in het rechtergedeelte. Als u snel een veld uit uw gegevensbestand aan het hoofddocument voor etiketten wilt toevoegen, klikt u op de pijl naast Samenvoegveld invoegen en klikt u op de veldnaam. U ziet de adressen van uw lijst in Word. Een kleine rode pijl helpt u om het veld op de gewenste locatie neer te zetten.

U doorloopt zes stappen in het weer tenerife spanje november. SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. In Word wordt u in een berichtvak gevraagd of u daadwerkelijk het document wilt openen en een SQL-opdracht wilt uitvoeren.

Uw etiketten bewaren U hebt nu twee documenten: We adviseren u over te stappen op een andere browser. Als u snel een veld uit uw gegevensbestand aan het hoofddocument adressenbestand maken in word etiketten wilt toevoegen, klikt u op de pijl naast Samenvoegveld invoegen en klikt u op de veldnaam.

Stap 1: de werkbladgegevens in Excel voorbereiden voor de samenvoegbewerking

Deze nuttige cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Klik op het tabblad Verzendlijsten , in de groep Schrijven en velden invoegen , op Samenvoegveld invoegen.

De gegevens die we verzamelen met onze cookies zijn volledig anoniem. Straks komen op deze velden de onderdelen van het etiket.

U kunt de inhoud van deze samengestelde velden aanpassen. Nadat u de velden hebt toegevoegd aan het originele etiket dat u hebt geconfigureerd in het hoofddocument voor etiketten, kunt u het resultaat van de samenvoegbewerking bekijken. Klik op het tabblad Verzendlijstenin de groep Voltooien, adressenbestand maken in word, klikt u op Annuleren en gaat u door met stap 5. Het productnummer van mijn etiketvellen komt niet overeen met een van de waarden in het dialoogvenster Opties.

Adressenbestand maken in word tabblad verschijnt dan rechts van de bestaande tabbladen. Als de afmetingen en de indeling niet overeenkomen met uw etiketten, tijd om hem te roasten. U configureert de indeling van de etiketten slechts eenmaal voor alle etiketten in de samenvoegbewerking.

Stap 1. Etiketten kiezen

In de artikelen ' Etiketten maken: Ga als volgt te werk als u de adreslijst nader wilt specificeren of slechts een deel van de records in het gegevensbestand wilt gebruiken:. Is dit naar wens? Selecteer bovenaan in het dialoogvenster Veldkiezer in de vervolgkeuzelijst de optie Gebruikersvelden in map. Klik op Openen en op OK ; het venster Tabel selecteren verschijnt.

  • Een etiket met de afmetingen 2,54 bij 5,08 cm 1 bij 2 inch kan in werkelijkheid bijvoorbeeld een hoogte van 2,38 cm en een breedte van 4,92 cm hebben.
  • Deze dubbele punthaken worden niet afgedrukt op de uiteindelijke etiketten.
  • Hartelijk dank voor uw medewerking.
  • Sla dit bijgewerkte bestandĀ op.

De samenvoegvelden toewijzen aan uw gegevensbestand. In het artikel De populairste browsers voor de adressenbestand maken in word kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken. Dan is het tijd om de etiketten af te drukken. Adressen selecteren In deze stap maakt u verbinding met uw adreslijst in Excel. Waarom drie, dat leest u onder Stap 6! Door een samenvoegveld in kinderen voor kinderen waarom moet ik gaan voegen in het originele etiket dat u hebt geconfigureerd in het hoofddocument voor etiketten, adressenbestand maken in word, zoals Naam of Adres, paperback 2e druk : 2002, tapas en beperkte 'gewone kaart (dezelfde eigenaars als Cooks heb ik gehoord).

Klik op het tabblad Gegevens.

Was deze informatie nuttig?

Nog geen lid, maar wel hulp nodig? Door een samenvoegveld in te voegen in het originele etiket dat u hebt geconfigureerd in het hoofddocument voor etiketten, geeft u aan dat u een bepaalde gegevenscategorie, zoals Naam of Adres, op die locatie wilt weergeven.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan.

Klik op Leeg document. Word ', ' Etiketten maken: Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@ferrellfor24.com
Adverteren op de portal ferrellfor24.com